Recept på Biskvier


Dela receptetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Biskvier


Tillagning av Biskvier

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Vispa äggvitorna med elvisp i 2 minuter.
3. Blanda ner florsockret lite i taget under vispning.
4. Vispa ½ min och vänd därefter ner mandeln.
5. Klicka ut på plåt.
6. Grädda i ugnen på 2:a falsen nerifrån i cirka 10 min.
7. Rör smör och socker till fyllningen, tillsätt äggulan och övriga ingredienser.
8. När kakorna svalnat bred på fyllning, dela på mitten och lägg ihop till halvmånar.
9. Doppa kanten i smält blockchoklad.

Ingredienser till Biskvier

Cirka 25 portioner.

* 4 äggvitor
* 5 dl florsocker
* 2 hg mald sötmandel
* 100 gr blockchoklad till kanten
* Fyllning:
* 100 gr smör
* 1 dl florsocker
* 1 äggula
* 1 tsk vaniljsocker
* 1 msk kakao

Recept från http://receptcentralen.se

Relaterade Bakrecept

Godis - Sötsaker
Postades: september 15, 2009 - Tags:

Tyckte du receptet smakade gott eller var det för mycket kaffe, choklad, socker eller nåt annat? Vi gillar att du tycker till, skriv gärna en kommentar.

Kommentarer

En kommentar to “Biskvier”

Skriv en kommentar om receptet

(required)

(required)