Recept på Biskvier
Biskvier
Tillagning av Biskvier
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Vispa äggvitorna med elvisp i 2 minuter.
3. Blanda ner florsockret lite i taget under vispning.
4. Vispa ½ min och vänd därefter ner mandeln.
5. Klicka ut på plåt.
6. Grädda i ugnen på 2:a falsen nerifrån i cirka 10 min.
7. Rör smör och socker till fyllningen, tillsätt äggulan och övriga ingredienser.
8. När kakorna svalnat bred på fyllning, dela på mitten och lägg ihop till halvmånar.
9. Doppa kanten i smält blockchoklad.
Ingredienser till Biskvier
Cirka 25 portioner.
* 4 äggvitor
* 5 dl florsocker
* 2 hg mald sötmandel
* 100 gr blockchoklad till kanten
* Fyllning:
* 100 gr smör
* 1 dl florsocker
* 1 äggula
* 1 tsk vaniljsocker
* 1 msk kakao
Recept från http://receptcentralen.se
Relaterade Bakrecept
Tyckte du receptet smakade gott eller var det för mycket kaffe, choklad, socker eller nåt annat? Vi gillar att du tycker till, skriv gärna en kommentar.
the purpose for which you are writing an essay cv cover letters essays in romanticism