Recept på Prövar på diet


Dela receptetfacebook Prövar på diet0twitter Prövar på diet0email Prövar på diet

I detta inlägg tänkte jag inte dela med mig av något recept utan faktiskt vara lite mer personlig. Det är så att jag ska prova på lite dieter och försöka gå ner i vikt. I och med detta kommer jag börja att lägga in mer hälsosamma bakrecept.

Varför diet nu? Flera anledningar. Jag ska börja motionera… äntligen (har knappt motionerat alls i detta liv), och ska då passa på att köra diet för att se mer resultat. Dessutom så med ålderns höst lägger man lättare på sig kilon, speciellt då man är såpass bakgalen som jag.

Det som fick mig att börja fundera över hälsan och vikten var av att jag av ren slump surfade in på ett bmi test. Då upptäckte jag något märkligt.. tydligen var jag smått överviktig.

Gör detta BMI test du också, kanske kommer du till fynd med samma sak också.

Relaterade Bakrecept

Bakrecepten
Postades: september 14, 2010 - Tags: ,

Tyckte du receptet smakade gott eller var det för mycket kaffe, choklad, socker eller nåt annat? Vi gillar att du tycker till, skriv gärna en kommentar.

Skriv en kommentar om receptet

(måste anges)

(måste anges)