Recept på Grova baguetter
Grova baguetter är riktigt gott till soppa. Det är dessutom rätt så nyttigt.
Tillagning av Grova baguetter
- Smula jäst i bunke och tillsätt vatten. Rör runt till jästen har löst sig.
- Tillsätt rågkross, salt, mjöl och arbeta degen tills den släpper bunken.
- Täck med bakduk och låt jäsa 5 timmar.
- Ta en bakhandduk och strö mjöl på den för att sedan lägga dit brödet. Skall jäsas uppåt.
- Sätt på ugnen på cirka 250 C. Lägg bröd på en plåt med bakpapper. Pensla med vatten och häll på flingsalt och fröna.
- Skär en skåra i bröden och grädda i 10 minuter, därefter sprutar du lite vatten på det. Sänk till 200 och grädda i ungefär 20 min till.
Ugnar har olika värmen så observera brödet.
Ingredienser till Grova baguetter
Cirka 6 baguetter
- 50 g jäst
- 10 dl kallt vatten
- 2 tsk salt
- 2 dl rågkross
- 4 dl rågmjöl
- 18 dl vetemjöl
- 2 tsk flingsalt
- 4 msk vallmofrön
Skär upp med en bra brödkniv!
Relaterade Bakrecept
Tyckte du receptet smakade gott eller var det för mycket kaffe, choklad, socker eller nåt annat? Vi gillar att du tycker till, skriv gärna en kommentar.
Hej, tack för det här receptet som är väldigt lätt att baka och det ser gott ut. Undrar om hur länge ska degen jäsas under bakhanduk??
outline apa writing research paper websites that help with homework essay writing service online
For our website, we have a quality team. And the head office is at Princess Holiday Palace Building, Poipet, Cambodia. Monika Tiebold Dellora
Everything is very open with a precise explanation of the challenges. Francisca Neddy Filberte
Интересные факты: гидра ссылка