Citronfromagepaj med hallon


Citronfromagepaj med hallon. En suverän godis-efterrätt som uppskattas av de flesta! Tillagning av Citronfromagepaj med hallon Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och låt det svalna. Blanda samman socker, havregryn och vetemjöl. Tillsätt smöret och rör om. Tryck ut degen i en springform, ca 22 cm i diameter. Grädda pajskalet i 10 minuter tills […]

Efterrätter, Paj

Hallonfromage


Hallonfromage. Tillagning av Hallonfromage Dela på äggen. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa därefter grädden ganska hårt. Äggulor och socker vispas vitt och poröst. Lös gelatinet enligt de anvisningar som finns på paketet. Värm mjölken så att den blir het och blanda med den något avsvalnade gelatinblandningen. Rör mjölk och gelatin slätt. Vispa ner gelatinblandningen […]

Övriga Bakverk