Recept på Apelsinrulltårta


Dela receptetShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Apelsinrulltårta

Tillagning av Apelsinrulltårta
Vispa samman ägg och socker vitt och pösigt. Blanda ihop mjöl och bakpulver, rör ner i smeten, tillsätt vatten. Häll upp smeten i bakpappersklädd långpanna. Grädda i 250 grader i cirka 5 minuter.
Stjälp upp på sockrat smörpapper. Blanda florsocker, smör och apelsin ( ta till elvispen om det är svårt att få ihop) bred på kall kaka. Förvara i kylskåpet.

Ingredienser till Apelsinrulltåta

3 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 msk vatten

2½ dl florsocker
125 gr mjukt smör
rivet skal av 1 apelsin
saft av 1 apelsin

Recept från http://baksida.se

Relaterade Bakrecept

Tårtor
Postades: oktober 26, 2009 - Tags: , , ,

Tyckte du receptet smakade gott eller var det för mycket kaffe, choklad, socker eller nåt annat? Vi gillar att du tycker till, skriv gärna en kommentar.

Kommentarer

3 kommentarer to “Apelsinrulltårta”

Skriv en kommentar om receptet

(required)

(required)