Recept på Chokladtryffel


Dela receptetShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone

Chokladtryffel.

Tillagning av Chokladtryffel

Blanda socker med grädde och koka upp.
Hacka chokladen och låt den därefter smälta i den varma gräddblandningen. Vispa till en jämn smet.
Tillsätt smöret och rör återigen till en jämn smet.
Häll i en form och låt kallna i kylskåp några timmar. Jag använde en 2 liters brödform så att det blir en rektangulär form på den stelnade tryffeln.
Skär lagom stora bitar och sikta över kakao.

Ingredienser till Chokladtryffel

1 dl vispgrädde
3 msk Mörkt Muscovadoråsocker
2 msk Ljust Muscovadoråsocker
200 g mörk choklad
25 g smör
2 msk kakaopulver

Relaterade Bakrecept

Godis - Sötsaker
Postades: september 29, 2009 - Tags: , ,

Tyckte du receptet smakade gott eller var det för mycket kaffe, choklad, socker eller nåt annat? Vi gillar att du tycker till, skriv gärna en kommentar.

Kommentarer

4 kommentarer to “Chokladtryffel”

Skriv en kommentar om receptet

(required)

(required)