Recept på Hallonfromage


Dela receptetfacebook Hallonfromage0twitter Hallonfromage0email Hallonfromage

Hallonfromage.

Tillagning av Hallonfromage

Dela på äggen. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa därefter grädden ganska hårt. Äggulor och socker vispas vitt och poröst.
Lös gelatinet enligt de anvisningar som finns på paketet. Värm mjölken så att den blir het och blanda med den något avsvalnade gelatinblandningen. Rör mjölk och gelatin slätt.
Vispa ner gelatinblandningen i ägguleblandningen. Ha i hallonen. Blanda till sist ner den vispade grädden och de hårt vispade vitorna.
Låt fromagen stelna i kylskåp i minst en timmen innan du fyller din tårta med fromagen.

Ingredienser till Hallonfromage

4 ägg
1 dl strösocker
2-3 dl mosade hallon
5 blad gelatin
3 dl vispgrädde
½ dl mjölk

Relaterade Bakrecept

Övriga Bakverk
Postades: oktober 31, 2009 - Tags: , ,

Tyckte du receptet smakade gott eller var det för mycket kaffe, choklad, socker eller nåt annat? Vi gillar att du tycker till, skriv gärna en kommentar.

Skriv en kommentar om receptet

(måste anges)

(måste anges)