Recept på Ananaskaka


Dela receptetShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someone

En god kaka med krossad, avrunnen ananas.

Bild från kraftfoodsnordic.com

Tillagning av Ananaskaka

Rör ihop smör, mjöl, socker och bakpulver och häll i pajform. Rör ihop cremé fraichén, socker, ägg, vaniljsocker och krossad ananas och häll ovanpå den andra smeten. Grädda i 200° varm ugn i ca 25 minuter.

Ingredienser till Ananaskaka

Portion: 1 kaka

150 g Smör; smält
3 dl Vetemjöl
1 dl Socker
1 tsk Bakpulver

Fyllning

2 dl Cremé fraiché
1/2 dl Socker
1 Ägg
2 tsk Vaniljsocker
300 g Krossad ananas; avrunnen

Recept från http://recept.org

Relaterade Bakrecept

Kakrecept
Postades: juli 10, 2010 - Tags: , ,

Tyckte du receptet smakade gott eller var det för mycket kaffe, choklad, socker eller nåt annat? Vi gillar att du tycker till, skriv gärna en kommentar.

Kommentarer

En kommentar to “Ananaskaka”

Skriv en kommentar om receptet

(required)

(required)